Andorra Territori Ciclista

Inici | Andorra Territori Ciclista

Andorra Territori Ciclista
“Andorra Territori Ciclista” és una campanya de seguretat viària impulsada des del Departament de Mobilitat del Govern d'Andorra amb l’objectiu de conscienciar dels perills de la carretera, fomentar el respecte i la convivència entre els usuaris de la via pública i convertir Andorra en un referent en seguretat ciclista.

Andorra Territori Ciclista” és una campanya de seguretat viària impulsada des del Departament de Mobilitat del Govern d'Andorra amb l’objectiu de conscienciar dels perills de la carretera, fomentar el respecte i la convivència entre els usuaris de la via pública i convertir Andorra en un referent en seguretat ciclista.

La campanya fa èmfasi en recomanacions sobre les conductes correctes que els ciclistes i els conductors han d'adoptar quan coincideixen a la carretera. Els missatges incidència en el respecte per les normes i els senyals de trànsit, i en la prudència en general.

Com a element diferenciador, l’edició del 2019 de la campanya, compta amb cinc usuaris reals de la bicicleta a Andorra; Mari Martínez, Carlos Verona, Dídac Fernández, Leire Fraissinet i Albert Pujol són els catalitzadors dels missatges de seguretat i convivència. A través d’ells, sortim a pedalar per les carreteres i els ports d’Andorra i difonem a les xarxes socials del Departament les recomanacions i els consells per al bon ús de la xarxa viària en bicicleta.

ELS PROTAGONISTES DE LA CAMPANYA 2019

  • Mari Martínez és la representant d’Andorra als Jocs Olímpics de Trasplantats 2019 en la disciplina de ciclisme
  • Albert Pujol té 14 anys i és alumne de l'escola de ciclisme de l’Agrupació Ciclista Andorrana.
  • Dídac Martínez és ciclista amateur i acumula 500.000 km en bicicleta per les carreteres del país.
  • Carlos Verona és ciclista professional, membre del Team Movistar i resident a Andorra.
  • Leire Fraissinet és usuària de Cicland, la bicicleta elèctrica compartida d’Andorra.