L'app de Mobilitat Andorra per iOs i Android

Inici | L'app de Mobilitat Andorra per iOs i Android

L'app de Mobilitat Andorra per iOs i Android

 

Amb l'app de Mobilitat.ad desplaçar-te per Andorra és molt més fàcil! La nova aplicació gratuïta ofereix informació a temps real de l'estat de totes les carreteres de la xarxa viària del Principat.

L'app permet planificar els teus desplaçaments pel país de manera àgil i intuïtiva així com mantenir-te informat sobre les retencions del trànsit o de qualsevol altra incidència viària, gràcies a notificacions personalitzables, que t’avisen d’accidents, de la necessitat d’ús d'equipaments especials o de talls de circulació, entre altres.

Les principals característiques de l'app de Mobilitat.ad són:

  • Informació de l'estat del trànsit: coneix a temps real la densitat de la circulació de qualsevol punt de la xarxa viària del país i assabenta’t de les incidències que puguin afectar el teu trajecte (accidents, necessitat d'ús d'equipaments especials, talls del trànsit causats per esdeveniments esportius, etc.).
  • Accés a les webcams de Mobilitat: consulta les càmeres fixes per observar l'estat de la xarxa viària del Principat en directe.
  • Notificacions push personalitzables: configura l'aplicació segons les teves necessitats, escollint les notificacions que desitgis rebre amb regularitat. Pots filtrar els avisos de la situació del trànsit per parròquies o per caràcters d’incidències com talls de circulació, utilització d'equipaments especials, entre altres.